Csak rá kell nézni a képre és megjön az ember étvágya 🤤 Ráadásul olyan könnyű összetenni! Csináld meg este, tedd el a hűtőbe és másnap vidd el a munkahelyedre, garantáljuk, hogy sikert aratsz!
Mégtöbb tápláló növényi receptért kövess minket Instagramon és Facebookon, ahol folyamatosan posztoljuk az újabb blogbejegyzéseket az inspiráló Kókusz Közösségünk tagjaitól! Ha pedig Te is szívesen megosztanád velünk recepted, oszd meg velünk Messengeren!
Kattints IDE és fedezd fel a növényi termékeink tárházát! A méltán híres Kókusztálakat, az újrahasznosított fából készült evőeszközeinket és Bali hírességét, a bambusz szívószálat. Ezek természetes, lebomló anyagból készültek, és tökéletes alapját képezik a tudatos, élvezettel teli növényi életmódnak.
Vásárlók ezrei szerettek már bele termékeinkbe és biztosak vagyunk benne, hogy Te is bele fogsz. Ha pedig ez nem elég, 14 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!
Nos, mi tart vissza? Irány a Webshop.
Hozzávalók
2 főre
2 kifli, a legjobb teljes kiőrlésűből, de az jelen esetben nem állt rendelkezésre
2 vegán szójavirsli (kapható: Auchan, bioboltok)
1 érett avokádó
4 szelet füstölt marinált kaliforniai paprika
két marok friss saláta
reszelt vegán cheddar sajt
jalapeno ízesítésű nacho
barbeque szósz
1 friss jalapeno paprika
Elkészítés
A virslit vízben felmelegítem, nem szükséges főzni. A kiflit szintén picit megmelegítem, hogy könnyebben lehessen formázni, ne törjön el. Az aljára jön a darabolt saláta, rá a virsli, utána a szósz majd erre megy a többi összetevő így kicsit beletapad a szószba és könnyebb enni.
Akkor a legjobb, ha a virsli, a kifli és a szósz szobahőmérsékletű, míg a többi hozzávaló hideg.
Voilá. Ennyi.
Recept: @suesanalily
Comments