Rólunk

Szia!

A kókusztálak.hu és az általunk képviselt, ökotudatos üzleti modellt a mi saját törekvésünk (egy zöldebb és környezettudatosabb életmódra) inspirálta. Ahhoz, hogy az egyéni törekvéseinkből eggyel nagyobb, üzleti szinten történő változást tudjunk elérni, elsősorban olyan termékeket választottunk, melyek amellett hogy szükségesek mindennapjaink során, újrahasznosított vagy tovább hasznosított módon készülnek.  

Ezek a termékek képesek visszaszorítani mértéktelen fogyasztásunkat és ezzel egy hulladékmentes, kellemes életmódot hoznak el Neked, miközben felveszik a harcot korunk egyik legsürgetőbb problémájával: a műanyag hulladékkal szemben.

 

Miért mi?

Mert nem csak terméket, értéket adunk! A kokusztalak.hu név bizonyossággal fémjelzi a termékek gondos kiválasztását.

Termékeink előállítását, szállítását és minőségét saját, magas értékrendünk alapján választjuk ki és adjuk át Neked. Vásárlásaid után fákat ültetünk, hasznos tartalmakkal látunk el, folyamatosan fejlesztjük önmagunkat és inspirálunk másokat a zöldebb életmódra. 

Termékeink a környezetbarát otthonod alapvető felszerelései közé tartoznak, valamint tökéletes ajándékötletek születésnapra, esküvőkre, karácsonyra.

Légy a változás, amit látni szeretnél a világban!