Fűszeres kukoricafasírt bazsalikomos guacamoléval

A kukoricafasírt tökéletes köretnek és egytálételnek egyaránt. Édeskés, savanykás és kicsit csípős. Az egész család imádni fogja!

Tipp: vidd el a munkahelyedre vagy grillpartyra. A roppanós külső és fűszeres belső garantáltan lenyűgözi vegán és nem vegán ismerőseidet egyaránt!

Mégtöbb tápláló növényi receptért kövess minket Instagramon és Facebookon, ahol folyamatosan posztoljuk az újabb blogbejegyzéseket az inspiráló Kókusz Közösségünk tagjaitól! Ha pedig Te is szívesen megosztanád velünk recepted, oszd meg velünk Messengeren!

Kattints IDE és fedezd fel a növényi termékeink tárházát! A méltán híres Kókusztálakat, az újrahasznosított fából készült evőeszközeinket és Bali hírességét, a bambusz szívószálat. Ezek természetes, lebomló anyagból készültek, és tökéletes alapját képezik a tudatos, élvezettel teli növényi életmódnak.

Vásárlók ezrei szerettek már bele termékeinkbe és biztosak vagyunk benne, hogy Te is bele fogsz. Ha pedig ez nem elég, 14 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!

Nos, mi tart vissza? Irány a Webshop.

(7 fasírthoz)

FASÍRT

BAZSALIKOMOS GUACAMOLE

1

Aprítóban aprítsd össze 1 bögre kukoricát a zöldhagymával amíg krémes állagot kapsz. Ne használj fagyasztott kukoricát

2

Add hozzá a masszához a többi kukoricát és a darát és csak párszor nyomd le az aprítót hogy épphogy összekeverje

3

Add a masszához a lisztet, sütőport és fúszereket és keverd össze

4

Süsd mindkét oldalát aranybarnára (kb. 5 perc) a kókuszolajban, vagy süsd meg sütőben ha nem szeretnél olajat használni!

5

Tálald gyönyörű kókusztálban, és enjoy!

Szólj hozzá

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a megjegyzéseket közzétételük előtt jóvá kell hagyni