5 food styling és fotózás tipp 🌴 - így készíts ételről képet Instagramra

Szeretsz főzni? Kreatív ételeket készítesz? Szereted megosztani, amit csinálsz? Itt az ideje képeket készíteni!

Nem kell ehhez fotósnak lenned, egy pár trükk elég ahhoz, hogy a Te képeid legyenek a legmenőbbek a feedben! Összegyűjtöttünk Neked 5 tippet a fotózáshoz, ha csak ezt az 5-öt megfogadod, garantáljuk a sikert!

 

TIPP 1

Egy kép ezer szóval ér fel, használd hát ki! Amikor egy elkészült tálat fotózol, néhány hozzávalót is tegyél a képre a háttérbe, így bevonod a közönséged a kulisszatitkokba, és története is lesz a képednek. Vigyél életet a képbe úgy, ahogy Te élted meg. Jelenítsd meg a legizgalmasabb hozzávalókat, amik a kész ételt is meghatározzák.

TIPP 2

Egy jó kép sokkal több az ételnél. Fontos a háttér, hogy olyan hatást keltsen, ami szinte gratulál az ételnek a tökéletességéért, ezzel kiemelve őt.

Pl.: könnyed, friss nyári ételt kézítettél? Legyen világos a háttér, mintha a nap sütne. Meleg téli leves? A sötét felület megadja a hatást.

TIPP 3

Használd a természetes fényt, hogy a néző tekintetét a képed hősére irányítsd.

Pl.: fotózz felülről. Így a természetes fény szinte rákényszerít, hogy az ételre fókuszálj. Rögtön úgy fogod érezni, hogy át kell nyúlnod a telefonodon, hogy belekanalazhass.

TIPP 4

Mi nagyon szeretjük a természetes színeket és formákat és ebben a Kókusztál óriási segítség a fotózáshoz. Sötét színével könnyen kiemelkedik a világos háttérből és színte kínálja a benne lévő csokoládékrémet! Földes jellege tökéletes összehangban áll minden színnel, a zölddel pedig páratlan kombinációt alkot!

TIPP 5

Mutatsd meg, hogy milyen az élet ilyen nagyszerű ételek mellett! A finom ételek összehozzák a társaságot online és offline is!

Likeold a Facebook oldalunkat ha szeretnél mégtöbb ilyen tippet és inspirációt begyűjteni és oszd meg velünk a Te tapasztalataidat! Használd a ókusztál hashtaget!

VÁSÁROLD MEG A LEGSZEBB KÓKUSZTÁLAKAT!

minden tál teljesen egyedi, csakúgy mint Te!

Katt Ide!

Szólj hozzá

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a megjegyzéseket közzétételük előtt jóvá kell hagyni